• Nederlands
  • English
Leiden Stad Van Ontdekkingen

Leiden Stad Van Ontdekkingen

Hotelovernachting

Combineer uw bezoek aan het Leids International Bierfestival met een bezoek aan de historische binnenstad en blijf overnachten in 1 van de sfeervolle hotels in de stad.

Meer informatie over de verschillende hotels vindt u op www.hotelsvanleiden.nl.

Activiteiten in Leiden
Ontdek tijdens uw verblijf de stad en laat u verleiden door een breed aanbod van activiteiten en evenementen. Een volledig overzicht daarvan vindt u op www.visitleiden.nl/uitagenda

T. rex in Town
Trix de T. rex is na jaren van voorbereiding sinds september 2016 de trotste nieuwe inwoner van de stad Leiden. De koningin der dinosauriërs, ruim 12 meter lang met 6000 kilo spieren, klauwen en tanden komt in het museum tot leven. Reis 66 miljoen jaar terug in de tijd en ga op avontuur!

Kijkt u voor meer informatie over de tentoonstelling en voor het reserveren van tickets op www.naturalis.nl Let op: tickets dienen vooraf online gereserveerd te worden.

Keukenhof
Keukenhof is het internationale en zelfstandige showvenster van de Nederlandse sierteelt, met de nadruk op bolbloemen. In acht weken tijd laat Keukenhof zien wat de Nederlandse sierteelt te bieden heeft. In het park ligt de nadruk op de 7 miljoen voorjaarsbloeiende bloembollen, waarbij 100 inzenders hun levende catalogus laten zien. In meer dan 20 bloemenshows presenteren 500 bloemenkwekers snijbloemen en potplanten in al hun variatie. Het park is geopend van 23 maart t/m 21 mei 2017.

Voor meer informatie zie www.keukenhof.nl